Hvad er burn?

Burn 24-7 er en bevægelse af Kristi brud mod hendes første kærlighed.

Jesus udpegede de første tolv, først om fremmest til at "være sammen med ham" før de blev kaldet til at gå ud i al verden. Denne kærne værdi lagde mønsteret for Davids telt, Frans af Assisi og hans følgere, Moravianerne, for at nævne nogle få. Dette er også burn's DNA.

Burn har mange udtryksformer, har ingen kirkelig tilknyttelse, simpel i fokus og minionær i praksis. Burn "opflammer" månedlige, ugelige eller nogle gange daglige sessioner af tilbedelse uden ende, bøn og beundring som varer mellem 12 og 100 timer nonstop. Forskellige lovsangs- og bønneteam's tager på skift 2 timer som "vægterne på murene".

Der vokser nye grene frem fra de gamle rødder af Davids hytte (amos 9,11). Da Saul oplevede Guds nærvær sammen med Samuels skole af profeter, blev han "forvandlet til en anden mand". Da David bragte arken til Zion, blev Israel en ganske anden nation. Der hvilede en åben himmel over hele nationen. Som resultat, blev Guds drøm for Davids generation fuldkommen.

Davids telt bliver globalt genoprettet i dag og Guds Riges indflydelse og udgydelse af ånden, vil flyde til nationerne.

Dette er burns hjerteslag - at se Faderens drøm realiseret i denne tid.

"Tiden kommer, ja, er allerede kommet, da sande tilbedere skal tilbede i ånd og sandhed, for det er sådanne tilbedere Faderen søger" (John 4, 23).

Dette er ikke en mission for en lille gruppe af elitefolk. Det er selve Guds hjerte for Hans skønne brud, kirken.

Så kom og bliv optændt. Tilbed. Bed. Brænd!

Læs også Sten & Else's vision for Danmark.

Se også interview fra Gøteborg.

Burn 24-7 er godt igang i Danmark.

Tilbedelse, lovprisning, liv og glæde!

Kom og vær med...